Minglepub i Torvgata 7 – Nyskaping i Arendal

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Minglepub i Torvgata 7 – Nyskaping i Arendal

14. november 2018, 18:00 - 22:00

Torvgata 7 inviterer til Minglepub onsdag 14.november kl 1800. På arrangementet ønsker vi å vise frem gode eksempler på hva man har klart å skape av ny aktivitet, ny verdiskaping og ny stolthet i Arendals-regionen. Som headliner for det hele, er vi så heldige å ha med oss Øystein Djupedal som har vært en helt sentral nøkkelperson med å få til Arendalsuka og Raet Nasjonalpark (og sikkert mye mer også). Hvordan har man gått frem for å få til dette? Hvordan har Arendal fått til Arendalsuka og en ny fantastisk nasjonalpark?

Torvgata 7 og Liland-gården har i felleskap begynt å se på muligheten for å bli med i det Internasjonale Impact Hub nettverket og etablere Impact Hub Arendal. På Minglepuben vil denne nye spennende nye muligheten for Arendal presenteres.

Kulturelt innslag får vi også ved sanger og skuespiller Tamara Kaarup. Deretter er det mingling, sosial hygge og åpen kafé/pub.

Vi håper på mange positive innblikk og ikke minst at alle blir inspirert til å få til enda mer nytt, spenstig og bærekraftig i Arendals-regionen!

Detaljer

Dato:
14. november 2018
Tid
18:00 - 22:00

Arrangør

Fellesarrangement

Sted

Torvgata 7, Arendal
Torvgata 7
Arendal,4836Norge
+ Google-kart