Level Up, Step Forward TENK-senteret Tvedestrand

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Level Up, Step Forward TENK-senteret Tvedestrand

13. november 2018, 09:00 - 12:00

Sørlandsporten Næringshage og TENK InnovasjonsLAB inviterer til en spennende formiddag i østregionen. Enten du har en idé som du ønsker å utvikle, eller er nysgjerrig på hvordan gå ut på et internasjonalt marked, så kan vi love deg nyttige ting å ta med seg på veien.

Det blir både «Fra idé til marked» med Innovasjon Norge og en mulighet til å få et innblikk i kulturelle utfordringer man kan møte i internasjonal forretningsverden. Sistnevnte presentert av førsteamanuensis Jon P. Knudsen fra UiA og ulike bedrifters egne erfaringer med dette

Program

9:00-11:00 – ”Fra Idé til marked”
Rådgiver Hugo Loftesnes Pettersen lærer deg hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle ideen din, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien. Mulighet for speed-date med rådgiver fra Innovasjon Norge direkte etter seminaret.
Meld deg på her.

10:00 – 12:00 – «Kulturelle utfordringer i en internasjonal forretningsverden»
Jon P Knudsen, samfunnsgeograf og førsteamanuensis ved Universitetet i Agder, presenterer kulturelle utfordringer som kan oppstå når et produkt eller en tjeneste skal ut på et internasjonalt marked. Etter foredraget vil ulike bedrifter presentere egne erfaringer knyttet til temaet.
Påmelding: svar@tenkinnovasjon.no

Forretningsutviklere ved TENK InnovasjonsLAB og Sørlandsporten Næringshage vil være tilgjengelige hele formiddagen. Grip gjerne fatt i oss for en uformell prat om hva vi kan hjelpe deg med for å ”level up, step forward”.

Detaljer

Dato:
13. november 2018
Tid
09:00 - 12:00

Arrangør

Fellesarrangement

Sted

TENK-innovasjonslab, Tvedestrand
Fjærekleivene 52
Tvedestrand,4900Norge
+ Google-kart