Coworking miljøer

I Arendalsregionen finnes det flere coworking-miljøer for grundere og nyetablerte virksomheter.

Arendal kommune:

4. etasje, Eureka-bygget

Kystveien 2, 4841 Arendal

4. etasje i Sørlandet Kunnskapshavn samlokaliserer; bedrifter, grundere, private næringsaktører, Arendal kommunes næring-,  innovasjon- og utviklingsavdelingTEDx Arendal og aktuelle innovasjons aktører på Agder.

Målsetting er at Vekstmiljøet 4.etasje skal være Et kraftsenter for næringsutvikling og bidra til et løft for nyskaping og grunderskap på Sørlandet.

Torvgata 7

Torvgata 7, 4836 Arendal

Torvgata 7 er et kreativt, spennende og fremtidsrettet felleskap i en bygård midt i Arendal sentrum. Her finner du coworks med mange forskjellige nyskapende virksomheter, møterom, butikkafé, fotostudio og visningsrom.

Etablere virksomhet i Arendal sentrum?

Arendal By AS er gjerne sparringspartner i søket på rette lokaler for din virksomhet og formidler kontakt til byens gårdeiere.

Arendal sentrum har attraktive lokaler egnet for forretnings-/ serveringsvirksomheter i 1. etg og gode nærings-cluster og kontorlokaler i bygårder egnet til f.eks. Co-Works, helse, kommunikasjonsbyråer, kreative miljø, arktitekter, regnskap, advokater m.m.

Er du på jakt etter lokaler for din virksomhet? Ønsker du å investere i sentrumseiendommer/bygårder?

Sløydsalen

Sløyden, Kirkebakken 13, 4836 Arendal

Sløydsalen – Coworking kontorer

«Sløyden» er et kreativt, spennende og fremtidsrettet felleskap i en bygård midt i Arendal sentrum. Her finner du coworks med mange forskjellige nyskapende virksomheter, møterom, butikkafé, fotostudio, visningsrom og festlokaler til alle anledninger i ditt nærmiljø. I lokaler med historisk sus skaper vi en storslått ramme rundt ditt arrangement.

Facebook

Bankgården

Strandgaten 1, 4836 Arendal

Bankgården Arendal er 3.400 kvm. Her er etablert et co-working miljø, med kontorer i celler og åpne landskap. Huset utvikles etter hvert som folk tar del, og huset tar del i utviklingen av Arendal som sted, kultur- og næringsmiljø.  Leietakere er fra en til seks ansatte. De er her permanent eller de er samlet som prosjektgrupper. Huset har også scener og serveringssteder, til benyttelse for byens arrangører.

Barbu Næringssenter

Barbudalen 39, 4846 Arendal

Barbu Næringssenter

Velegnet til: Kontor, handel, verksted, undervisning, lager, produksjon, håndverk, foreninger og lag. Flotte kombinasjonslokaler.
Lokaler fra: 10 m2 – 2800 m2.  Ant. P-plasser: 40.

Longum Næringspark

Teknologiveien 1, 4846 Arendal

Longum Næringspark AS tilbyr kontorlokaler i et fellesskap med andre kunnskapsbedrifter, tilpasset for 1-2 personer og opp til større seksjoner for mellom 10-15 ansatte. Auditorium med plass til ca. 60 deltakere (nytt AV-utstyr) og rikelig med møterom.
Næringsparken tilbyr felles kantine, daglig servering, samt et rikt og delikat utvalg av møtemat. Uteplasser for bespisning i naturskjønne omgivelser. Med fantastisk utsikt til Longum vannet og opparbeidede uteområder og fri natur, er det skapt en arena for etablering og vekst.

Utmerkede gratis parkeringsmuligheter for ansatte og besøkende. Næringsparken er sentralt plassert ved E18 direkte tilknyttet den fremtidsrettede infrastrukturen mellom øst og vest.
3 km til Arendal sentrum, kort avstand til Harebakken Senter, Stoa og øvrige deler av Østre Agder. Barnehage i parken (Læringsverkstedet).

Det er i dag ca. 30 bedrifter med nærmere 250 ansatte i parken. Mange foretak som har hatt sin oppstart i Longum-miljøet er i dag aktive og godt etablerte bedrifter. Vi legger alt til rette for et kreativt og aktivt miljø hvor bedriftene kan trekke synergier av hverandres nærhet.

Kontakt: Hans Jacob Bjerkholt, telefon 905 29 264 eller mail hjb@longumpark.no

H2, Harebakken

Holthes vei 2, 4848 Arendal

H2 Harebakken er en kommersialiseringsfabrikk. I det gamle Panorama-bygget ved Harebakken, sitter en gjeng i ulike bedrifter, med hovedvekt på teknologi og design.
Herfra leverer de både sensorteknologi, ledbelysning, betalingsløsninger, men også smykkedesign. Seks ulike bedrifter under samme tak, som sammen genererer mye energi – og nye kontakter. Og når bygget ligger en liten avstikker fra E 18, kan samarbeidspartnere i Oslo lett finne frem – og slippe parkeringsbøter i sentrum.
Alle bedriftene har flyttet inn i år, med unntak av Gulldia Design som etablerte seg her i fjor høst. Blant bedriftene finner du blant annet Meshtech, Gulldia Design, The Payment House og BA – Lighting. Og det er plass til flere. Utvidingsplanene er i gang!

Høres dette ut som et sted du kunne trives, så ta kontakt med Frode Kirkedam: fk@kmarine.no

Østereng, Myrene

Frolandsveien 6, 4847 Arendal

Froland kommune:

Tvedestrand kommune:

TENK SENTERET

Fjærekleivene 52, 4902 Tvedestrand

TENK Senteret er utskytningsplattform for morgendagens ledende teknologier. TENK er et nettverksmiljø for nyskapning og innovasjon. Vi har erfaring, kontaktnett og vil gjerne snakke med deg som også tenker «ut av boksen». Vårt mål er å bidra til å skape 20 bedrifter med 80 arbeidsplasser innen fem år.
TENK-Senteret rommer allerede åtte ulike virksomheter med kompetanse innenfor teknologi, energi og kraft, men også innenfor regnskap, distribusjon og eiendom. Vi har et stort kontaktnett blant erfarne næringslivsledere, teknologer, investorer og vi samarbeider med anerkjente forskningsmiljøer i inn- og utland. TENK vil være med på å stimulere til positiv utvikling. TENK ønsker å ta samfunnsansvar. Derfor har vi skapt TENK INNOVASJONSLAB  for deg som vil være med på å utvikle noe nytt. Besøk oss i Fjærkleivene 52, Tvedestrand.

Grimstad kommune:

CoHub Grimstad

Bark Silas vei 5, 4876 Grimstad

CoHub Grimstad tilbyr skreddersydd kontorplass i et energisk gründersmiljø hvor du får tilgang til et spennende sosialt og faglig felleskap.

  • Utveksle erfaringer og nettverk med gründere og selskaper i utvikling
  • Veiledning og oppfølging for videre utvikling og vekst
  • Tilgang til møterom, kantine, trådløs nett, printer, kopimaskin, parkering osv.